A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Українська суботня школа у Відні

Дата: 17.09.2021 10:41
Кількість переглядів: 99

Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и в помещении)Енергія, емоції, радість - все це спантеличило, вразило, наповнило наші серця! Традиційно кожного року вся українська родина святкує День знань. Розмах цьогорічного торжества, звичним назвати важко: по-перше, жодні ґаджети не замінять живого спілкування, і це переосмислив кожен із нас; по-друге, в нашої України-неньки - 30-й ювілей; по-третє, шкільні ряди поповнилися голосистими та активними першокласниками.

Урочистий тон на початку концерту завдала солістка Віденської державної опери Zoryana Kushpler, виконавши Державний Гімн. Наступними на сцену вийшли наші наймолодші учні, сказавши своє перше шкільне слово. У відповідь вони отримали в подарунок грамоти, із напутніми словами від гурту веселих козаків, які нагадали всім, якого ми роду. Романтичний настрій навіяло театралізоване дійство з дівчиною, на ім'я Руся в образі України, яке пронесло нас від минулих років до сьогодення.

Продовженням ліричного тону був вальс чемпіонів Австрії з бального танцю, який зачарував всіх ніжністю та елегантністю. Крутою родзинкою нашого свята став візит запрошеного гостя з України, очільника Іршавського міського центру позашкільної освіти, хореографа Юрій Буряс, який організував вчителів на спільний сучасний танець, а під час концерту залучив до нього всіх присутніх, в результаті зал та сцена злилися в єдину ритмічну команду. Звучало в цей день багато вітань від керівництва школи, від священників та від пана Коломійця Володимира, представника Посольства України в Австрії.

Возможно, это изображение (2 человека, ребенок, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (3 человека, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (3 человека, ребенок, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (7 человек, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (7 человек, люди стоят и в помещении)


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень