A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Зібрання лідерів учнівського самоврядування.

Дата: 16.09.2021 16:19
Кількість переглядів: 144

Зібрання лідерів учнівського самоврядування.

З початком навчального року відновила сою роботу школа учнівського самоврядування «Лідер», яка працює на базі Іршавського МЦПО. До зібрання були запрошені всі лідери учнівського самоврядування шкіл Іршавського ОТГ. Також до нас завітав представник Іршавського молодіжного хабу «Пак дись», Едуард Дурданич , заступник голови хабу.

На порядку денному засідання було обрання президента учнівської організації «Лідер» та його заступників. У результаті обговорення кандидатур одноголосно президентом було обрано Копчу Марину Михайлівну, президента учнівського самоврядування Климовецької гімназії, а її заступниками Мойсюк Валерію Сергіївну, президента учнівського самоврядування Ільницької гімназії та Горзов Анастасію Петрівну, президента учнівського самоврядування Іршавського ліцею №1.

Наступним питанням була підготовка до Дня міста Іршави, якому цього року виповниться 680 років. У ході розгляду цього питання було запропоновано зробити спортивний захід у міському парку 28 вересня. Правда, цей захід залежить від того чи не буде введений карантин у навчальних закладах Іршавської ОТГ з наступного тижня.

Отже, ми продовжуємо розпочату роботу! Надіємось на співпряцю всіх охочих.

Н.Є.КоровськаВозможно, это изображение (11 человек, люди стоят, люди сидят и в помещении)Возможно, это изображение (5 человек, люди сидят, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (2 человека, люди сидят, люди стоят и в помещении)


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень