A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Зовнішнє незалежне оцінювання з фізики

Дата: 08.06.2021 17:22
Кількість переглядів: 122

Зовнішнє незалежне оцінювання з фізики

Зовнішнє незалежне оцінювання з фізики

Сьогодні, 7 червня, 703  зареєстровані учасники мали можливість складати зовнішнє тестування з фізики, скористалися нею тільки 356 з них (50,6%).

Зважаючи на відносно невелику кількість зареєстрованих, в області працювали всього три пункти проведення ЗНО (усі – в обласному центрі) – „Лінгвістична гімназія ім. Т. Г. Шевченка Ужгородської міської ради Закарпатської області ”, „Класична гімназія Ужгородської міської ради Закарпатської області ” та Ужгородська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів                  № 9 Ужгородської міської ради Закарпатської області, до роботи на яких було задіяно 128 педагогічнихпрацівників.

Сертифікаційна робота з фізики складалася із 38 завдань різних форм, зокрема: з 20 завдань з вибором однієї правильної відповіді, 4 завдань на встановлення відповідності („логічні пари”) та 14 завдань відкритої форми з короткою відповіддю

Зовнішнє незалежне оцінювання з фізики відбулося на належному рівні. Приємно відмітити, що всі учасники дотрималися регламенту роботи пункту проведення ЗНО, тому жоден з них не був позбавлений права продовжувати роботу над тестами через наявність заборонених технічних пристроїв.

07-06-2021


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень