A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2

Дата: 29.04.2021 19:52
Кількість переглядів: 178

"У світі доти існуватиме любов, доки люди писатимуть писанки"- каже народна мудрість. І в цьому вчора змогли переконатися жителі Іршавської ОТГ.

Протягом тижня учні нашого закладу готувалися до участі в VII фестивалі писанкарства «Котися, писанко, по рідному краю», який відбувся 28 квітня 2021 року

на центральній площі міста.

Діти представили писанки в різних техніках: крапанки, мальованки, квілінг, декупаж, оздоблені бісером, вишиті стрічками.

Родзинкою фестивалю стала наша Курочка, виготовлена з еко матеріалу (соломи). Всі бажаючі могли сфотографуватися.

Хочемо подякувати вчителям, батькам та учням за те, що доклали зусиль для участі в фестивалі. Завдяки згуртованій командній роботі, наш заклад посів почесне І місце.

Тож, котися, писанко, у світ людям на добро, на щастя, на долю!Возможно, это изображение (на открытом воздухе)Нет описания фото.Нет описания фото.Возможно, это изображение (15 человек, ребенок, люди стоят и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (6 человек, люди стоят и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (6 человек, люди стоят и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (30 человек, люди стоят и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (15 человек, ребенок, люди стоят и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (9 человек, люди стоят и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (3 человека, люди стоят и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (3 человека, люди стоят и на открытом воздухе)


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень