A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

23 квітня відбулася урочиста конференція «З психологією по життю»

Дата: 25.04.2021 23:17
Кількість переглядів: 163

23 квітня відбулася урочиста конференція «З психологією по життю»

присвячена 30-річчю створення психологічної служби в освітній галузі України та з нагоди Дня психолога.

В конференції взяли участь: міський голова Симканинець Віктор, начальник відділу освіти, охорони здоров'я, культури, сім”ї, молоді та спорту Яцканич Єлизавета, працівники Центру професійного розвитку педагогічних працівників та практичні психологи закладів освіти громади.

Розпочала конференцію психолог-методист КЗ Іршавський ліцей №1, Петрище Вікторія, яка провела короткий історичний екскурс про етапи становлення та розвитку психологічної служби на Іршавщині.

Під час роботи конференції учасники поділившись на дві групи взяли участь у майстер-класах від психолога Ільницького ЗЗСО І-ІІІ ст. Ромочівської Марії– «Як стати стресостійким» та психолога Брідської ЗОШ І-ІІІ ст.. Кудацької Оксани – «Метафора як спосіб виявлення та розв’язання психологічних проблем».

Присутні отримали незабутні враження, поринувши у свій внутрішній світ, у свої приховані бажання та підсвідомість.

На завершення, міський голова, привітав всіх присутніх, подякував за нелегку роботу та нагородив грамотами за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків, вагомий особистий внесок у розвиток психологічної служби Іршавщини та з нагоди Всеукраїнського дня психолога: Петрище Вікторію, Кудацьку Оксану, Ромочівську Марію , Роман Марину, Попфалуші Олесю, Кобаль Мирославу, Янтолик Аллу.Возможно, это изображение (22 человека, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (3 человека, люди сидят, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (2 человека, люди сидят и в помещении)Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (1 человек, стоит и в помещении)Возможно, это изображение (1 человек и в помещении)Возможно, это изображение (5 человек и в помещении)Возможно, это изображение (3 человека, люди сидят и в помещении)Возможно, это изображение (1 человек, стоит и в помещении)Возможно, это изображение (3 человека)Возможно, это изображение (2 человека и люди стоят)


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень