A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

У зв’язку з розширенням штатів Іршавського МЦПО

Дата: 25.04.2021 23:00
Кількість переглядів: 157

У зв’язку з розширенням штатів Іршавського МЦПО на базі нашого закладу знову відновила свою роботу учнівська організація «Лідер», основним завданням роботи якої є підготовка дітей з лідерськими здібностями, які організовуватимуть навколо себе своїх ровесників і координуватимуть їх діяльність під час реалізації будь-яких проектів та планів. 20 квітня 2021 року нарешті відбулося перше засідання організації «Лідер» новоствореної Іршавської ТГ, куди ввійшло 15 загальноосвітніх закладів нашої громади. На засіданні були присутні директор Іршавського МЦПО Буряс Ю.В. та заступник директора Терпай І.І. Вони виступили з привітальним словом, побажали лідерам шкіл натхнення і бути справжніми лідерами не тільки в школі, а в житті.

У зв’язку з карантинними обмеженнями ми не змогли зібратися в лютому і в березні цього року, тому на першій зустрічі було розглянули ряд питань та завдань. Найголовніше, обрано лідера нашої організації. Нею стала учениця 9 класу Іршавського ліцею №1 Горзов Анастасія. Також лідери шкіл мали змогу поспілкуватися з шерифом, поліцейським офіцером Іршавської територіальної громади Іваном Пукманом та дізнатися про особливості його роботи. Іван Васильович цікаво розповів про своє навчання у Харьківському університеті внутрішніх справ, де його готували до цієї посади. Відповів на питання присутніх про його роботу та показав свій спеціальний поліцейський автомобіль «Renault Duster».

На травень 2021 року ми плануємо провести історичний квест по м. Іршава разом з директором Іршавського історико – краєзнавчого музею Світлинець А.А.

Керівник гуртка «Лідер» Коровська Н. Є.Возможно, это изображение (4 человека, люди сидят, люди стоят, карта и в помещении)Возможно, это изображение (5 человек, люди сидят, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (3 человека, люди стоят и дорога)


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень