A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Пробне ЗНО відбулося!

Дата: 13.04.2021 21:55
Кількість переглядів: 166

Пробне ЗНО відбулося!

Пробне ЗНО відбулося!

10 квітня пройшло пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури, іноземних мов, біології, географії, історії України, математики, фізики та хімії!

На території Закарпаття діяло 24 пункти проведення пробного ЗНО, на які з’явилося 3493, або 92,7% учасники. На всіх пунктах тестування пройшло на належному рівні.

Цього року, зважаючи на епідеміологічну ситуацію та заходи безпеки, пов’язані із запобіганням поширенню коронавірусної інфекції в Україні, кожен із 3767 зареєстрованих учасників міг взяти участь у пробному ЗНО тільки з одного предмета. Разом з тим, додатково можна було завантажити тестові зошити з інших дисциплін та пройти тестування вдома.

Для отримання результатів пробного ЗНО учаснику потрібно внести свої відповіді до спеціального сервісу „Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання”, доступ до якого здійснюється через особистий кабінет учасника на сайті ІФРЦОЯО, у терміни з 10 до 14 квітня.  Результати тестування з предметів буде оприлюднено на інформаційних сторінках учасників 30 квітня 2021 року.

12-04-2021


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень