A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Пробне ЗНО - 2021

Дата: 12.04.2021 11:29
Кількість переглядів: 149

Пробне ЗНО - 2021

 

Найважливішим для учнів-випускників є здобуття повної загальної середньої освіти та вступ до обраного навчального закладу. А цьому передує ЗНО. З метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця 10 квітня проведено пробне тестування як важлива складова підготовки до основної сесії ЗНО.

Участь у ньому взяло 225 учасників, що складає 93,4% від загальної кількості зареєстрованих.

Тестування проходило з усіх навчальних предметів: українська мова, українська мова і література, історія України, математика ( рівень стандарту), математика (профільний рівень), біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, німецька мова.

Усі учасники, які прибули до пунктів в Іршавський ліцей та Іршавський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2  проведення пробного ЗНО, були допущені до тестування. Жодного учасника з ознаками респіраторних хвороб не було виявлено.

Тестування в усіх (21) аудиторіях розпочалося своєчасно.  Усі учасники пробного ЗНО дотримувалися правил процедури, жодних порушень не виявлено.

Нагадуємо, що правильні відповіді будуть оприлюднені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти 12 квітня.

Результати пробного ЗНО-2021 для осіб, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі, буде оприлюднено на їхніх інформаційних сторінках 16 квітня 2021 року.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень