A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Веселі канікули

Дата: 14.06.2019 15:24
Кількість переглядів: 189

Розпочалося тепле літечко. А це означає, що позаду ще один навчальний рік. Можна гарно відпочити та набратися сил для нових успіхів. Хтось складає випускні іспити, а для учнів 5-8 класів на базі Іршавського ліцею минулого тижня стартував мовний табір під назвою "English summer". Програма табору дуже цікава та різноманітна. Кожен день наших ліцеїстів сповнений яскравими враженнями. Ранковий флешмоб, спортивні ігри, креативні заняття та веселі квести. Крім того, наші учні удосконалюють свої мовні навички з англійської та німецької мов.

Цього року ми зустріли ще двох гостей з Корпусу Миру Медді Реп та Чарлі Тос, а також з ліцеїстами працює наш постійний волонтер Трістан О'Меллі.

Відпочиваючи ми навчаємось. А для розумової діяльності потрібен смачний обід: фрукти, овочі, перша та друга страви, гарячі та холодні напої, запашні булочки. Саме за це ми завдячуємо приватному підприємцю Семак Ю.М., яка допомогла організувати поживне харчування для наших діток.

Але без допомоги Іршавської міської ради та відділу ООЗКСМС, дозвілля дітей не було б таким цікавим: похід на канатну доріжку "Тарзанка", купання в басейнах відпочинкового готельно-ресторанного комплексу "Іллара", безкоштовні поїздки до м. Мукачева, веселі заходи з новими м'ячами та скакалками.

Зазвичай літо проходить непомітно. Але я думаю, що в наших учнів залишаться не тільки кольорові світлини від нашого мовного табору " English summer", а також і приємні спогади та нові враження.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень