A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Голос іршавської молоді

Дата: 05.07.2019 15:22
Кількість переглядів: 220

?????????»?????° ?????? ???????°?????????° ???????????° ???°???°.Вчора в міській раді були проведені збори Молодіжної ради Іршави, на яких були присутні члени організації, активна молодь громади, а також керівництво Іршавської міської ради. Зустріч мала на меті підсумувати реалізацію проекту «Голос молоді. Створення «Молодіжної ради Іршави»», який громадська організація «Батьківська районна рада Іршавщини» здійснювала у межах міжрегіонального проекту «Разом до успіху» від благодійного Фонду «Центр громадських ініціатив».

Голова ГО «Батьківська районна рада»наголосила: «Одним з головних завдань проекту було сприяння забезпечення координації дій Ради і органів місцевого самоврядування з питань молодіжної політики в громаді та реалізації спільних проектів.  Із самого початку проекту ми заручилися підтримкою партнерів: міського голови, начальниці відділу ООЗКСМС Іршавської міськради Любові Сокач, старости села Лоза Миколи Боршоша а також секретаря міськради Михайла Рацина та заступника міського голови Олександра Куртинця, які також входять до складу Молодіжної  ради, половина заходів з якими ми проводили спільно».

Проект тривав з 1 грудня до 1 червня. Він був насиченим пізнавальними тренінгами, флешмобами, святковими вуличними акціями, навчальними екскурсіями, зустрічами з цікавими людьми, спілкуванням з представниками органів місцевого врядування. Для виконання всіх поставлених завдань було витрачено 45870 грн. грантових і 5600 грн власних коштів.

Отже, проект успішно завершеноі на зборах  голові Молодіжної ради Іршави Михайлу Штефаню, найактивнішим  її членам міський голова висловив щиру подяку. Разом з тим чимало часу на зібранні було приділено темі планування подальшої роботи у плані реалізації цікавих ідей за участю молоді та жителів громади. Зокрема міський голова попросив членів молодіжної ради шляхом опитування, спілкування та інформування визначити пріоритетні питання, які хвилюють молодь міста. Зокрема стосовно розміщення у місті нових зон відпочинку, влаштування контейнерних майданчиків для забезпечення роздільного сортування побутових відходів, відкриття нових гуртків при МЦПО для потреб дітей тощо. Після розгляду даних пропозицій у міськраді буде прийнято відповідне рішення щодо шляхів втілення їх у життя.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень