A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Катерина Мойсей перемогла у Всеукраїнському турнірі з шашок

Дата: 14.06.2019 15:20
Кількість переглядів: 214

Вихованці клубу “Вікторія” Іршавського МЦПО та їх тренер Анатолій Вайда вже кілька років поспіль беруть участь у Всеукраїнському дитячому турнірі з шашок-64, який проводиться в смт Кирилівка Запорізької області. Формат проведення змагань схожий на чемпіонати Європи і світу. В один день проводиться один тур, з одним суперником потрібно зіграти дві партії різними кольорами шашок. Змагання проводиться в трьох групах відповідно до кваліфікації, тобто рівня підготовки спортсмена. Дівчата і юнаки грають в одній групі. Час одному спортсмену на одну партію давався по 40 хвилин.

В групі “В”, в якій виступали безрозрядники і спортсмени з третім розрядом, наших виступало шестеро. Найкращий результат показав шестирічний Володимир Погоріляк, відставши від призерів на кілька пунктів. В цій групі Вероніка Терпай виборола третє місце серед дівчат. 
Найбільш напружена боротьба очікувалась в групі “А”, адже в ній виступали першорозрядники і кандидати в майстри спорту України. Додали інтересу і спортсмени із Молдови. Але з перших турів лідирувала наша Катерина Мойсей. В її активі – шість перемог, один програш, одна нічия. І заслужена перемога в турнірі. 
Вітаємо юних спортсменів та тренера, вихованці якого вже не перший рік завойовують чемпіонати різних рівнів та прославляють наше місто далеко за його межами.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень