A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Оздоровчий відпочинок для діток Іршавської ОТГ

Дата: 25.06.2019 14:22
Кількість переглядів: 187

Вже другий рік поспіль після завершення шкільних таборів на базі Іршавського міського Центру позашкільної освіти успішно проводиться подальше оздоровлення та відпочинок дітей Іршавської ОТГ. Цього року кількість малечі зросла до сотні діток, в тому числі з с.Лоза. За участі вихованців сформовано загін «Веселка», який поділено на 5 груп. В кожній групі працюють досвідчені педагоги МЦПО, які щоденно організовують активний відпочинок дітей.

Кожен день розпочинається з ранкової зарядки під веселу та ритмічну музику. Це корисно для здоров'я та самопочуття, створює гарний настрій, надає сил та бадьорості. Особлива увага приділяється фізично-оздоровчому, освітньому та національно-патріотичному вихованню. За сприяння Іршавської міської ради для діток закуплено сучасний спортивний інвентар, що дає можливість проводити різноманітні ігри, спортивні змагання, квести. Кожен день насичений новими подіями, враженнями, почуттями: діти вже відвідали мотузковий парк «Тарзан», Свято-Іллівський храм та басейни готельно-розважального комплексу «Іллара». Басейни «Іллара» є улюбленим атракціоном для всіх діток. Висловлюємо щиру подяку підприємцю Івану Липчею за неперевершені емоції, які діти отримують, відвідуючи басейни.
Хотілося б нагадати, що оздоровлення дітей було започатковано минулого року завдяки зусиллям колективу МЦПО з ініціативи начальника відділу освіти Любові Сокач та директора МЦПО Юрія Буряса..
Попереду на малечу чекає не менш насичена та різноманітна програма.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень