A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавсьтка ДШМ зустріла учасників обласного семінару "Розвиток навиків ансамблевої гри на уроках загального фортепіано"

Дата: 22.03.2019 13:27
Кількість переглядів: 189

20 березня педагогічний колектив Іршавської ДШМ радо зустрічав учасників обласного семінару на тему "Розвиток навиків ансамблевої гри на уроках загального фортепіано" Директор Іршавської ДШМ Рацин О.М. та начальник відділу культури і туризму Іршавської РДА Ісак О.В. щиро привітали учасників семінару і побажали плідної праці.
Увазі викладачів була представлена методична доповідь та відкритий урок з учнями Фозекош Валерією, Вовканич Юлією,Сівач Іринкою. Метою пооведення заходу було розкрити основні навики ансамблевої гри засобами музичної виразності . На уроці використано іноваційні технології та електромузичний інструмент.
Кульмінацію семінару завершив чудовий концерт учнів та викладачів додаткового інструменту.
Підсумки семінару підвела завідувач цилової комісії загального фортепіано Ужгородського музичного училища ім. Д. Задора Коцан Олеся Михайлівна. Гості семінару поділилися враженнями і подякували за цікаво і креатично проведений семінар. На згадку про семінар у кожного залишились буклети семінару.
Велике і щире спасибі дирекції школи, всім викладачам відділу за творчу і активну співпрацю. А також спасибі всім нашим спонсорам.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень