A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

ДИВОВИЖНА ФІЗИКА

Дата: 13.12.2020 12:37
Кількість переглядів: 177

ДИВОВИЖНА ФІЗИКА

У народі відомий простий і мудрий афоризм: «Якщо подарувати людині одну рибину, вона буде ситою один день. Якщо подарувати дві, буде ситою два дні. А якщо навчити ловити рибу – буде ситою все життя». Так і в навчанні: скільки б в учня не було предметних знань і вмінь, старанності, сумлінності – їх все-таки буде замало для подальшого успішного навчання і розвитку.

Сучасні уроки фізики створюють умови для кращого пізнання дітьми фізичних явищ, себе і людей, взаємодію людини з навколишнім світом, усвідомлення зв’язків з природою, застосування набутих знань у життєвих ситуаціях.

Сьогодні учні 9-Б класу (учитель Лутак І.М.) нашого ліцею продовжили збагачувати свої знання з теми «Звукові хвилі». Вони детальніше ознайомились із характеристиками звуку, визначали від чого залежать його висота і гучність, дізналися, що таке луна, інфра- та ультразвук, як звук впливає на настрій і навіть здоров’я людини.

Тема уроку спонукала учнів до самостійної пошуково-творчої діяльності, спритності, наполегливості у досягненні мети, створення продуктивної творчої діяльності.

Такі уроки подобаються учням, бо дають можливість для самовираження та самореалізації .


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень