A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Новорічні прикраси від майстрині.

Дата: 07.12.2019 12:13
Кількість переглядів: 203

Новорічні прикраси від майстрині.
Мистецтво оріґамі своїм корінням сягає в Стародавній Китай, де і було винайдено папір”.Довгий час цей вид мистецтва був доступний лише представникам вищих класів, де ознакою хорошого тону було володіння технікою складання з паперу.У мистецтва оріґамі є одна дуже важлива перевага – це мистецтво використовується в арт-терапії та психотерапії, так як складання паперу має колосальний антистресовий ефект, розвиває посидючість, концентрацію і дрібну моторику, що важливо, в першу чергу для дітей. Але оріґамі може бути корисним і для дорослих, адже всі ми втомлюємося від щоденних обов’язків і роботи, а так іноді хочеться розслабитися, відпочити. Отже поєднати приємне з корисним і необхідним вирішили і працівники нашого закладу. Тому, за планом атестації педкадрів у МЦПО сьогодні пройшов майстер-клас з паперової пластики та оригамі на тему: «Виготовлення новорічних прикрас» у техніці гофрування.
Микита Любов Борисівна, яка його організувала та провела вже давно займається цією неординарною технікою складання паперу, має неабиякий досвід роботи та наразі проходить чергову атестацію. В ході роботи над виготовленням новорічних прикрас Лобов Борисівна звернула увагу колег на послідовність виконання дій, підбір паперу для деталей виробу, акуратне, точне його згинання та правильне його вирізання. В результаті колеги та члени а/к мали змогу навчитись новим технікам оригамі, перейняти досвід роботи Любові Борисівни, застосовувати виготовлені деталі прикрас у своїй творчій діяльності та власноруч виготовити шаблони для новорічного декору.
Підсумовуючи заняття колеги відмітили високу професійну майстерність педагога, її неординарний підхід до проведення заходу, особисті прийоми та індивідуальні методи навчання. Колеги та члени атестаційної комісії закладу вдячні Любові Борисівні за вдалий майстер-клас, а їх виготовлені власноруч вироби тепер будуть прикрашати не одну домувку протягом новорічно-різвдяних свят.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень