A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

З днем народження, рідне місто!

Дата: 08.10.2019 12:07
Кількість переглядів: 236

різноманітною. В суботу з самого ранку для жителів нашого міста були організовані спортивні заходи: шахово-шашковий турнір в актовій залі МЦПО та футбольний турнір на центральному стадіоні. Також у наймолодших іршавчан та гостей міста була можливість безкоштовно прокататися центральною площею та міським парком на чудовому "Дитячому потязі". Вечірня суботня концертна програма, за несприятливих погодних умов, нажаль, не відбулася. Але в неділю погода нас порадувала сонечком і на всі заплановані заходи зібралося чимало людей.

На центральній площі міста було організовано багато розваг для дітей та дорослих. Майстер-класи з малювання та бісероплетіння продемонстрували керівники гуртків МЦПО Микита Л.Б. та Ловга О.В. разом зі своїми вихованцями. Також для всіх, хто бажав дізнатися більше про минуле нашого краю, працював історико-краєзнавчий музей. Незабутнім для іршавчан став виступ військового оркестру м. Мукачева та Джаз-Бенду «Диксиленд». Дитячий флеш моб за участі сотні дітей підготували викладачі хореографії нашого міста. Під час святкування відбулось відкриття «Алеї кохання», облаштування якої працівники КП «Тепло-місто» завершили минулого тижня. На алеї встановлено лавочку для закоханих, яку виготовили та подарували місту ковалі кузні «БК». Доречі, за їх сприяння відбувся виступ Джаз-Бенду «Диксиленд». 
В святковій концертній програмі взяли участь Катерина Сапожнік, Вікторія Поляк, студія сучасного танцю "BE FREE", зразкова хореографічна студія МЦПО «Dance of angels», вогняне шоу театру вогню «Fire Life», Василь Філеш, Йосип Чава, колектив «Циганська підкова», Іван Пилипець та зіркова гостя свята TAYANNA. Святкової атмосфери додали драйвові ведучі Юрій Буряс та Аліна Сокач. Всіх присутніх на святі зі сцени привітав міський голова Степан Бобик, вручив подяку від містян співачці TAYANNA та побажав миру, злагоди і процвітання нашому місту. Завершилися всі святкування феєричним салютом. Свято відбулося за підтримки народного депутата України Валерія Лунченко. Також в організації допомогли підприємці О. Дешко, В.Кіш, С. Лупак, В. Дяченко, П. Станко, М. Петровці, В. Онисько, В. Товстий, І. Липчий, М. Селянчин, ТОВ «Берег-Кабель» та студія квітів «Флора».
Хотілося б побажати іршавчанам, щоб кожен відчув себе частинкою великої родини. Ми маємо об’єднатися у любові до нашого міста, працювати і жити для його добра і процвітання, оточувати себе і навколишніх добром, взаємоповагою та підтримкою.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень