A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

У дошкільних закладах міста продовжуються святкові ранки-випускні

Дата: 29.05.2019 11:52
Кількість переглядів: 218

Сьогодні з рідним дитячим садком прощалися випускники садочка № 2, завідуюча Глеба Світлана, музичний керівник Каракай Ярослава, вихователі Сочка Світлана та Ластівка Ольга та садочка № 4, завідуюча Ганна Мейсарош, музичний керівник Марія Загробська, вихователі Мейсарош Оксана та Котубей Марина.

Зовсім маленькі леді та джентельмени довго готувалися, чепурилися, аби у повній красі зустріти це свято. Хвилювалися вихователі та малята, їхні батьки та рідні, які завітали на випускні до дитячих садочків.

Також на свято до малят прийшли Іршавський міський голова та спеціаліст відділу освіти Іршавської міськради Іван Степанович Попович. Вони привітали малят зі святом, побажалиміцного здоров'я, успіхів у навчанні в школі,   подякували вихователям за хорошу роботу а батькам за активну участь в життєдіяльності дитячого садка.

Головне урочисте дійствопроходило в залі: лунали дитячі пісні, діти читали вірші, танцювали, розповідали про свої мрії, висловлювали подяку своїм вихователям та дарували квіти.

Багато хороших слів пролунало в цей день в адресу вихователів та їх помічників, адже саме завдяки їх спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а саме головне – здорових дітей, дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на сьогоднішніх випускних святах.

Дійства в садочках пройшли дуже цікаво, весело, та урочисто. Всі випускники отримали подарункові набори від Іршавської міської ради.

Випускні минають швидко, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – підготовка до школи. Успіхів вам, діти, а батькам терпіння і мудрості!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень