A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

В Іршаві відбувся благодійний концерт на підтримку онкохворих діток

Дата: 02.12.2019 11:05
Кількість переглядів: 233

Вже дев’ятий рік поспіль Юрій Буряс спільно з Іршавською міською радою організовують благодійний концерт, як підсумок районної акції «Розтопи своє серце – допоможемо дітям разом». Акція стартувала ще в листопаді і до збору коштів долучилися тисячі іршавчан, які відгукнулися на прохання допомогти онкохворим діткам. Кожна дитина, яка занедужала потребує нашої уваги. Адже всі діти мають право на радісне дитинство. В їхніх оченятах ще стільки незвіданого, стільки цікавості і вогню, але сповільненими і дуже жорстокими кроками доля віддаляє їх від щасливих дитячих буднів.

За інформацією районного онколога, на обліку зараз 15 дітей віком від 4 до 18 років. Тому 4 тижні практично у всіх церквах району, освітніх закладах, установах та організаціях тривав збір коштів для маленьких іршавчан, яких уразило онкологічне захворювання.  

Розпочався концерт твором «Святий Боже», у виконанні церковного хору Мукачівської православної єпархії. Для всіх присутніх виступили юні таланти Іршавщини, а саме Ірина Ковальчук, Валерія Фозекош, Софія Ілляш, Анна Чедрик, Злата Лівак, зразкова хореографічна студія МЦПО «Dance of Angels», Анастасія Волощак, Луканинець Кароліна та Бокотей Анастасія. Порадували також своїми виступами Вікторія Поляк, Юрій Буряс та Яна Луцук.  Протягом концерту всі охочі могли кинути гроші у скриньку, розміщену в залі. Також вже другий рік поспіль до акції долучається хороша людина, чудовий кондитер Юрій Блажин. Смачні тістечка розійшлися за лічені хвилини і всі зібрані кошти було передано до загальної суми.

З феєричними виступами долучилися до концерту заслужені артисти України Роман Ковальчук та Сергій Тихоненко з дочкою, спеціальний гість програми, заслужений артист України Іван Пилипець та гурт «Марина і компанія».

Ведучі Юрій Буряс та Вікторія Поляк зачитували інформацію про зібрані кошти, а під час всього концерту працювала лічильна комісія, яка й оголосила підсумки благодійної акції. Цього року завдяки організаторам та всім небайдужим людям вдалося зібрати найбільшу суму за весь час існування акції – 525 тисяч 975 гривень. Тобто кожна дитина отримає 35 тисяч 65 гривень.

Нехай такі акції, які проводять в Іршаві, розбудять у кожного почуття любові і співчуття, бажання відгукнутися на біду і простягнути руку допомоги. Ще раз дякуємо всім тим, хто долучився до районної акції «Розтопи своє серце-допоможемо дітям разом» в підтримку онкохворих дітей.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень