A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

ПРИВІТАННЯ МІНІСТРА ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ СЕРГІЯ ШКАРЕТА З ДНЕМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

Дата: 20.12.2020 10:15
Кількість переглядів: 225

ПРИВІТАННЯ МІНІСТРА ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ СЕРГІЯ ШКАРЕТА З ДНЕМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

 

Шановні українці! Дорогі батьки і діти!

Щиро вітаю вас із Днем Святого Миколая – великим православним святом, що традиційно об’єднує українців навколо високих духовних цінностей, пробуджує любов і милосердя та викликає в душі передчуття чарівної зимової казки, що відкриває калейдоскоп новорічно-різдвяних свят.

19 грудня пам’ять Миколи Чудотворця вшановують і православні, і католики. В Україні на його честь побудовано велику кількість храмів та соборів. Він жив заради немічних, хворих, нужденних, знедолених, повертаючи їх до праведного життя силою молитви.

Впевнений, що сьогодні кожен з нас може подарувати частинку свого тепла тим, хто найбільше цього потребує. Професія педагога – особливо важлива в духовному сенсі. Вчитель здатен словом не лише передавати знання, вміння, навички, а й зцілювати та надихати на успіх. Тобто важливо, що кожна дитина має право здобувати знання з любов’ю та усвідомленням добра й милосердя як духовних цінностей, що возвеличують людину.

Тому сьогоднішнє свято – ще одна нагода замислитися про добрі справи й вчинки, форми прояву людської гідності та допомогу людям, які не втратили надії бути почутими та вірять у силу Господню.

Нехай Святий Миколай почує ваші молитви, зміцнює здоров’я, допомагає в навчанні, наповнює душі світлом та благословляє в усіх щоденних справах і починаннях!

Миру й благополуччя всій Україні! А дітям щиро бажаю здійснення мрій та солодких подарунків під подушкою! Вірте в добро й дива! 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень