A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Ой хто, хто Миколая любить?

Дата: 20.12.2020 09:29
Кількість переглядів: 189

Ой хто, хто Миколая любить?

 


День Святого Миколая – одне з найулюбленіших свят, яке здавна шанується в Україні. Адже Миколай Чудотворець – захисник, наставник і покровитель дітей. Він дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у дитячі душі світлі почуття.

Саме з цього приводу, 18 грудня в районному будинку культури відбувся концерт до Дня Святого Миколая.  Вітали присутніх зі святом міський голова Віктор Симканинець, голова Іршавської РДА Іван Завидняк  та завідувач сектору культури, молоді та спорту Іршавської РДА Людмила Биба.

Після чого до зали завітали 30 Миколайчиків та вручили солодкі подарунки дітям учасників АТО, переможцям міжнародних, всеукраїнських та обласних фестивалів-конкурсів, дітям з малозабезпечених сімей, дітям-сиротам, дітям позбавленим батьківського піклування, які перебувають під опікою та піклуванням, дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім`ях.

Талановиті дітки Іршавщини підготували для глядачів чудові вокальні номери та влаштували театралізоване дійство. Гості свята зацікавлено спостерігали за дійством та щиро раділи солодощам.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень