A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

В добру путь Випускники -2019

Дата: 30.06.2019 09:12
Кількість переглядів: 377

 

Випускний вечір – надзвичайне свято: радісне, урочисте, веселе, але водночас і сумне. Доводиться прощатися з рідною школою, такими  затишними, рідними класами, коридорами, дорогими наставниками, які впродовж багатьох років готували учнів до самостійного життя. Кожного року загальноміське випускне свято в Іршаві було особливим, не тільки для самих випускників, а й для всього міста. Не став винятком і 2019 рік. 29 червня 2019 року центральна площа нагадувала церемонію вручення кінопремій. Дівчата у вишуканих вечірніх сукнях, хлопці у елегантних костюмах, родичі та близькі, безліч фотографів створювали відчуття справжнього світського заходу.

 

Вже за традицією урочистою ходою випускники шкіл № 1, № 2 та Іршавського ліцею пройшли центральними вулицями міста та поклали корзини квітів до пам’ятника Визволителям Іршави та пам’ятного знаку Захисникам України, Героям Небесної Сотні і загиблим в АТО. Після покладання квітів випускники разом з батьками, друзями і знайомими, зібралися на центральній площі, де на них чекала найприємніша мить – випускний бал та нагородження кращих з кращих.

Привітали випускників міський голова та начальник відділу освіти Іршавської міськради. Вітаючи їх із закінченням школи, вони побажали їм віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості та сміливості у досягненні своєї мети. Також вони вручили кращим випускникам золоті та срібні медалі, грамоти та пам’ятні подарунки.

Благословили на щасливу майбутню дорогу випускників настоятель Свято-Іллінського православного храму о. Михаїл та настоятель греко-католицького храму Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці о. Василій.

Закінчилося свято традиційним вальсом випускників зі своїми батьками.

То ж в добру путь Випускники-2019, на зустріч нового дня, з якого починається те майбутнє, про яке ви мріяли колись за шкільними партами. Майбутнє, яке буде залежати від кожного з вас, майбутнє, яке ви тримаєте у своїх руках.

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень