A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

День закоханих в Іршаві

Дата: 20.02.2019 09:09
Кількість переглядів: 216

14 лютого закохані у всьому світі відзначили День святого Валентина. День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими. Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.  На центральній площі міста Іршави також відбулося свято до Дня закоханих, яке було організоване  Іршавським МЦПО та Молодіжною радою Іршави.

На основі кованої лавки «Перша зустріч» була оформлена святкова фото-зона, яка зігрівала всіх бажаючих і кожен мав можливість зробити романтичне фото на пам’ять.

Протягом дня організатори свята  робили опитування та різні вікторини для жителів міста та району, які, гуляючи по центральній частині міста, могли прикрасити свій день романтикою, прийняти участь в різноманітних  веселих конкурсах та розіграти хороші призи від спонсорів.

Часто на вулицях міста можна було побачити закохані пари або й окремих дівчат з букетами квітів, що загалом створювало романтичну та святкову  атмосферу.

Окремо хочеться висловити подяку нашим спонсорам, які порадували великою кількістю цікавих  цінних призів.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень