A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

День здорового способу життя

Дата: 30.09.2019 08:15
Кількість переглядів: 178

20 вересня в Іршавському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ст. №1 відбулося свято «Спорт —здоров’я, спорт – це сила, що дає всім дітям крила». Усі заходи, проведені в цей день, були приурочені до Дня міста, яке незабаром святкуватимуть іршавчани. Вчителі та учні школи – за здоровий спосіб життя, адже добре усвідомлюють, що рідна Іршава потребує здорових, активних, спортивних, ініціативних мешканців.
Веселий, бадьорий, а найголовніше – спортивний настрій панував у закладі освіти вже зранку.  Розпочався день першим уроком класного керівника на тему «Ми за здоровий спосіб життя!», мета якого донести до кожного учня, що здоровий спосіб життя – це один із найголовніших чинників добробуту кожної людини.

На урочистій лінійці учнів привітали директор закладу освіти Л.М.Чепура та вчитель фізичної культури О.Ю.Дзьома. Приємним сюрпризом для всіх був «спортивний» танець від дівчат 7-Б класу та флешмоб від учнів 5-их класів. Родзинкою свята став забіг учнів 6-11 класів головною вулицею міста під гаслом: «Ми, учні школи №1, за здоровий спосіб життя! Іршава – здорове і спортивне місто!»
Усі заходи , які відбулися після забігу, були спрямовані на залучення учнів до занять спортом та пропаганди здорового способу життя.
Адміністрація школи висловлює вдячність всім, хто долучився до організації шкільного свята, зокрема  керівнику "Іршавської федерації боксу" Ковачу І.В., керівнику туристичного гуртка Закарпатського Центру туризму, краєзнавства, екскурсій учнівської молоді Дутці М.В. та вчителям фізичної культури!
Пам’ятаймо, що тільки спільними зусиллями зможемо виховати здорове покоління!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень