A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Творчий звіт гуртків МЦПО

Дата: 17.05.2019 08:03
Кількість переглядів: 243

Добігає кінця 2018-2019 навчальний рік. Вчителі та учні всіх навчальних закладів підводять підсумки своєї роботи. Для Центру позашкільної освіти таким підсумком став Творчий звіт гуртків, на який зібралися переможці, лауреати, дипломанти різного рівня змагань, конкурсів, виставок, фестивалів, весь педагогічний колектив, батьки та гості.

В фойє закладу всі бажаючі мали змогу оглянути цікаву виставку вихованців декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва, а також кращі здобутки, кубки та медалі шахово-шашкового клубу «Вікторія».

Директор закладу Юрій Буряс зазначив, що на сьогоднішній день в МЦПО займається близько 500 вихованців віком від 5 до18 років, які навчаються у 13 гуртках (33 групах) за напрямками: художньо-естетичний, науково-технічний, спортивний, туристсько-краєзнавчий та гуманітарний. Працюють з дітьми креативні та творчі керівники гуртків, які докладають чимало зусиль, щоб юні таланти змогли себе розкрити та самореалізуватися. Про це свідчать нагороди та здобутки вихованців, які цього року взяли участь у 3 міжнародних, 17 всеукраїнських, 17 обласних, 6 районних конкурсах, змаганнях та фестивалях, а також є учасниками всіх масових заходів, які проводяться в нашому місті.

Програма «Творчого звіту» складалася з номерів вихованців вокального гуртка «Юні зірочки» (керівнки Вікторія Поляк), постановок від «зразкової» хореографічної студії «Dance of angels» (керівник Юрій Буряс) та презентацій комп’ютерного, англомовного та туристичних гуртків. З презентацією також виступив директор історико-краєзнавчого музею Андрій Світлинець, який ознайомив присутніх з роботою музею та новими експозиціями, які були відкриті протягом року.

На святі були присутні міський голова та начальник відділу ООЗКСМС Іршавської міськради Любов Сокач. Вони звернулися до присутніх з вітальними словами, подякували за проведену роботу, побажали колективу і вихованцям наснаги у творчості та ще більших досягнень.

Наприкінці свята найкращі вихованці були нагороджені грамотами.

Світ стрімко змінюється і діти потребують все більше нових знань та навичок. У Іршавському Центрі позашкільної освіти для педагогів, для вихованців та їх батьків навчальний рік завершився яскравими позитивними враженнями, задоволенням від значних творчих здобутків та передчуттям нових звершень у яскравому світі дитячих талантів.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень