A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

У школах ОТГ тривають ремонтні роботи.

Дата: 16.11.2018 07:57
Кількість переглядів: 302

         Цього року у всіх школах Іршавської громади проводились та проводяться значні ремонтні роботи.
    Міськвиконкомом на початку року було прийнято рішення провести реконструкцію і капітальний ремонт вбиралень у всіх школах міста. 
Зокрема до початку навчального року зроблено ремонт вбиралень у ЗЗСО № 2, а нещодавно завершено капітальний ремонт санвузлів у школі № 1. Як не парадоксально, але дана школа до цього часу не була підключена до центральної каналізаційної мережі, а всі нечистоти зливалися у вигрібну яму. Це створювало багато незручностей в школі для дітей та вчителів. У коридорах відчувався неприємний запах. Також не було ніяких умов для дітей з обмеженими фізичними можливостями. 
        Тому згідно прийнятого рішення було розпочато повну реконструкцію вбиралень у школі.

 

          В першу чергу було прокладено нову каналізаційну гілку загальною довжиною 200 м. п., до якої і було підключено всі санвузли цієї школи. Хочеться відмітити, що прокладення даної інженерної мережі дозволить підключити до центральної каналізації жителів вулиці Пушкіна та у перспективі вулицю Грушевського. 

        Також було проведено комплексний капітальний ремонт санвузлів. А саме: повна заміна раковин та вмивальників, встановлено нову вентиляційну систему, освітлення та опалення, всі стіни і підлога у санвузлах облицьовані новою сучасною плиткою, зроблено окремі санвузли для діток з обмеженими фізичними можливостями та для вчителів. Відремонтовані учнівські вбиральні тепер стали по-європейськи сучасними, яскравими та зручними.

 

 

         На осінніх канікулах розпочалися ремонтні роботи у двох (із чотирьох наявних) санвузлах в Іршавському ліцеї (гімназії). Наразі вже встановлено нове сантехнічне обладнання, проведено ремонт стелі та викладено основну частину облицювальної плитки. Залишилось встановити нові вікна і двері та перегородки між кабінками. Роботи планують завершити до кінця тижня і розпочати реконструкцію двох інших санвузлів.

 

                                      

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень