A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Свято весни, ніжності та краси!

Дата: 10.03.2020 07:50
Кількість переглядів: 267

Жіночий день, 8 березня, свято весни — з дитинства відклався у нас в пам’яті, як добрий і яскравий день, повний радості, квітів і привітань. Усе прекрасне і найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Вона зберігає сім’ю, підтримує тепло домашнього вогнища. І от напередодні цього чудового свята до актової зали Іршавського МЦПО було запрошено жінок, які працюють у галузі освіти, культури, медицини, комунального підприємства «Тепло місто» та КП «Іршавський водоканал» на концерт, присвячений жінці-трудівниці, жінці-матері та просто жінці, без якої неможливо уявити собі будь-яку професію, без якої нема доброти, тепла, любові...

Розпочалося свято виступом народного струнного ансамблю Іршавської  ДШМ (кер. заслужений майстер народної творчості України Сергій Голубокий). Чудовим виконанням порадував усіх присутніх вокальний дует Євгена Луєнко та Олександра Панько (кер. Олена Йонаш) та квінтет мідних духових інструментів(кер. Іван Кула) Іршавської ДШМ. Зі сцени також линули вітання від соліста Михайла Черничка, вихованки вокального гуртка Іршавського МЦПО (кер. Вікторія Поляк) Софійки Ілляш, зразкової хореографічної студії МЦПО «Dance of angels» (кер. Юрій Буряс).

Святкову атмосферу продовжили вітання та побажання від міського голови та головного спеціаліста відділу освіти Іршавської ОТГ Ольги Галас.

За поданням керівників закладів кращі представниці колективів нагороджені подяками за сумлінну працю, а всі присутні жінки отримали квіти від мера міста.

Не обійшлося і без святкового частування.

Ще одним приємним подарунком від депутатського корпусу міськради для всіх без винятку жінок, які працюють у школах, дитсадках, МЦПО, ДШМ, ДЮСШ Іршавської ОТГ стала грошова премія до свята.

Жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність – наголосив зі сцени ведучий Юрій Буряс. Шановні жінки, прийміть ще раз слова уклінної вдячності за вашу невтомну працю, за щирість, нехай дорогі вашому серцю люди огортають вас любов’ю та теплом. Міцного здоров’я вам та вашим родинам, щоденного свята та весни в серцях.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень