A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Роботи з благоустрою освітніх об'єктів тривають

Дата: 12.06.2019 17:47
Кількість переглядів: 179

У школах Іршавської ОТГ тривають роботи із благоустрою. Так нещодавно було вимощено тротуарною бруківкою площадку перед центральним входом Іршавського ліцею. Хочеться відмітити, що міськрада закупила лише будівельні матеріали (бруківку, відсів, бордюри). Виконання робіт було організовано адміністрацією школи. Новий майданчик слугуватиме не тільки окрасою, а й місцем проведення святкових заходів та урочистих лінійок.

Такі ж роботи було проведено і в Лозянській школі. Тут так само подвір'я школи, силами самих вчителів, було вимощено тротуарною плиткою та встановлено нові бордюри, міськрада закупила лише матеріали.

У другій школі відремонтовано аварійний дах над центральним входом. Було встановлено дерев?яні конструкції та перекрито дах металевим покриттям. На черзі у цій же школі –  проведення ремонту харчоблоку та навісів над аварійними виходами.

У першій школі ведуться роботи із ремонту та частковій заміні опалювальної системи, встановлення нових шести енергозберігаючих вікон на другому поверсі де навчаються дітки початкових класів.

У Собатинській початковій школі проводяться роботи для забезпечення водопостачання школи – завершується викопування колодязя.

Також на літніх канікулах планується провести косметичні ремонти у всіх закладах освіти.

Сприяв  у проведенні ремонтних робіт у ліцеї та ЗЗСО № 1 нардеп Валерій Лунченко.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень