A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Чемпіонат Закарпатської області з шашок-64 клуб

Дата: 27.02.2019 07:14
Кількість переглядів: 171

 

На командний чемпіонат Закарпатської області з шашок-64 клуб “Вікторія” Іршавського міського Центру позашкільної освіти (ІМЦПО) виставив дві команди. Одну з них склали три Богдани: Роман, Юрченко, Асеєв. Над назвою команди  недовго думали, так і назвали “Три Богдани”. На цю команду ми оптимістично надіялись.

Чемпіонат проведено в шаховому клубі смт. В. Бичків по круговій системі. Кожному на гру відводилось по 30 хвилин з додаванням 10 секунд за кожний зроблений хід. З перших турів вперед вирвались дві команди. Це досвідчена команда В. Бичкова № 1, яка в своєму складі мала міжнародного майстра спорту і двох кандидатів у майстри спорту України і юні та азартні  “Три Богдани”. Інші команди трішки відставали. В заключному турі, де вирішувалась доля першого місця, суперники “ Трьох Богданів ”– основна команда В. Бичкова – зіграли краще. В юної команди – друге місце. Команда виступила непогано, але результат спортсменів не задовольнив. За іншу команду ІМЦПО виступали Катерина Мойсей, Анатолій Вайда, Марта Юріна. Їх результат – четверте місце. В боротьбі з основними суперниками за третє місце команда зіграла внічию, але в нашої команди  на одно очко менше. Третє місце в команди Тячева.

Спортсмени вдячні сільському голові Божук Йосипу Михайловичу, директору ліцею Ільчук Лілії Олексіївні, місцевому шашковому авторитету Коперльосу Миколі Михайловичу  за теплий, душевний прийом, добротні умови проведення змагань.

11.02. 2019 р.                                                         А. Вайда


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень