A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Гості з сонячної Аджарії

Дата: 30.05.2019 06:56
Кількість переглядів: 199

Вже декілька днів у нашому районі і місті з офіційним візитом перебуває делегація із міста Шуахеві, Аджарська автономна республіка (Грузія). Очолює делегацію начальник відділу культури, освіти, медицини, спорту міста Шаухеві Фрідон Давітадзе. Під час перебування гості знайомляться з традиціями, історією, культурою, побутом та життям на Іршавщині.

В актовій залі МЦПО відбулася зустріч керівників району та міста з гостями з Грузії. Присутні мали змогу насолодитися виступом грузинського вокально-етнографічного колективу «Мареті», особливо вразило виконання грузинської ліричної пісні «Суліко».

Виступ дитячого фольклорного зразкового ансамблю «Кирниченька» Іршавського РБК (керівник Едіта Канчій-Токар) познайомив гостей із традиціями та звичаями нашого краю.

На зустрічі були присутні голови райради та адміністрації, міський голова. Вони обговорили напрямки співпраці Іршавщини та містом Шаухеві і вручили гостям із Грузії сувеніри та подарунки на згадку про наш край.

А уже під вечір, у дружній, теплій атмосфері пройшла  зустріч гостей з Грузії з представниками Іршавської міської ради. Під час зустрічі гості ділилися своїми враженнями про Іршавщину та своєю творчістю. В свою ж чергу від іршавчан для гостей виступили Катерина Сапожнік, Олеся Боднар та народний обрядово-фольклорний ансамбль «Іршавська родина». Під кінець мер міста кожному  гостю  з Грузії вручив пам?ятні іменні подарунки з фото цвітіння сакур на центральній площі Іршави на згадку про наше місто та Україну.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень