A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Молодіжна рада Іршави

Дата: 17.01.2019 05:49
Кількість переглядів: 207

Громадська організація «Батьківська районна рада Іршавщини» виграла грантові кошти у межах проекту «Разом до успіху», що виконується БФ «Центр громадських ініціатив». Мета проекту – створення соціально-економічних, правових та організаційних умов для життєвого самовизначення, інтелектуального, морального, фізичного розвитку молоді громади, реалізації творчого потенціалу як у власних інтересах, так і в інтересах ОТГ. Молодіжна рада має стати консультативно-дорадчим органом з питань молодіжної політики при Іршавській міській раді.

Наразі проходить організаційна робота. Нещодавно відбулася зустріч потенційних членів Ради з Іршавським міським  головою (про що ми вже повідомляли), а 11 січня пройшло засідання з обговорення і прийняття проекту Положення про Молодіжну раду,  її складу та керівництва. Також ми поділилися креативними ідеями щодо діяльності.

Як запевнили нас присутні на зустрічі секретар міськради Михайло Рацин  та заступник міського голови Олександр Куртинець, установчі документи Молодіжної ради будуть винесені на розгляд депутатів на найближчій сесії.

Залучення активних молодих людей віком від 14 до 30 років продовжується. Тож кого цікавить особистий розвиток і розвиток нашої громади, будемо раді спільній праці.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень