A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

В Іршаві пройшов V районний дитячо-юнацький фестиваль з хореографії «Феєрія танцю»

Дата: 13.05.2019 12:20
Кількість переглядів: 192

12 травня в Іршаві пройшов V районний дитячо-юнацький фестиваль з хореографії «Феєрія танцю», засновниками якого є викладачі хореографічного відділу Іршавської ДШМ – Ярослава Гозда, Світлана Огар, Віталія Феннич та працівник РБК Юрій Андрела. Фестиваль є одним з наймасовіших, стосовно кількості учасників, які проводяться в нашому місті. Цьогоріч в ньому взяли участь 16 колективів, а це близько 600 дітей, які показали понад 40 чудових хореографічних номерів високого рівня.

Класичний та сучасний, гуцульський та молдавський, індійський та циганський, джаз, хіп-хоп, танго, рок-н-рол – та багато інших танців продемонстрували талановиті діти у своїх яскравих та емоційних виступах. А за цими виступами стоять викладачі хореографічних студій та шкіл мистецтв, які прикладають багато зусиль, щоб навчити дітей танцювальному мистецтву, костюмери, які фантазують та шиють чудові яскраві костюми, ну і звичайно батьки, які підтримують свої діток та щиро радіють їхнім досягненням.

З вітальним словом до всіх учасників фестивалю звернулися міський голова, за підтримки якого проводився даний захід та начальник відділу ООЗКСМС Сокач Л. І., які високо оцінили талант юних танцюристів та привітали усіх матусь з Міжнародним Днем Матері.

Хочеться відмітити, що рівень виконавської майстерності учасників з кожним роком зростає, а це говорить про те що такі заходи є вкрай потрібними.

В кінці фестивалю, вже традиційно, на центральній площі міста відбувся флешмоб, а також всі учасники виконали гімн України.

Тепла та сонячна погода, яскраві ведучі Юрій Мельник та Вікторія Поляк, хореографи та групи підтримки сприяли святковій феєрії, яка панувала під час фестивалю.

Неймовірні враження та багато позитиву одержали не тільки учасники, а й глядачі, які гучно аплодували всім колективам.

Окрім генерального спонсора фестивалю, Іршавської міської ради, підтримали також юних танцюристів наш нардеп Павло Балога, депутати районної та обласної ради - Петро та Михайло Станки, Василь Кіш, Олександр Дешко,  Сергій Лупак та Іван Барна.

Всі учасники нагороджені дипломами за участь, а також отримали пам’ятні статуетки і медалі та солодкі подарунки.

Сподіваємося, що фестиваль житиме й надалі, адже хто порине у чарівний світ танцю одного разу, залишається в ньому на все життя.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень