A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Ільницький ЗДО 1

Дата: 23.12.2022 12:08
Кількість переглядів: 47

16 грудня 2022 року Ільницький ЗДО№1 на найвищому рівні відсвяткував своє 50-річчя - ЗОЛОТИЙ ЮВІЛЕЙ ніколи нестаріючого дитячого садка.

"Серце віддаю дітям" - таку назву мало наше свято, бо в кожному вихованці, який відвідував наш заклад, а їх було чимало, вкладена частинка серця наших працівників.

Керівник ЗДО №1 Сочка Н.П подякувала всім присутнім, згадала історію створення та високі досягнення нашої установи. Було вручено грамоти працівникам за сумлінну багаторічну працю. По відео-зв'язку із Америки привітала зі святом перший керівник Савойко Л.І.

Надзвичайно приємно було, що на свято особисто завітав випускник нашого садочку Голова Закарпатської ОВА Микита В.Ф., який допомагає у розвитку ЗДО№1.

Також щиро вдячні всім поважним гостям, які були присутні на святі та зробили свій особистий внесок для успішного функціонування нашої дошкільної установи: голова Іршавської ТГ Симканинець В.А., відділу освіти Яцканич Є.М., Галас О.С., куратору дошкільної освіти області Петрів А. Б., староста села Король Ф.Ф., ТзОВ "Клен" (Лендєл М.В. та Лендєл Н.В.), запрошені керівники установ с. Ільниця (садочків, шкіл та лікарні). Всім спонсорам та мецинатам, які допомагали і продовжують допомагати нашому ЗДО №1.

Особлива щира подяка всім і кожному, хто зараз працює в ЗДО та велика повага всім колишнім працівникам.

Велике спасибі за організацію чудового свята: ведучі Кобаль М.Д. та Дешко І.І., звук і відео-Кобаль Юрій, декор- Могіш Антоніна, муз-керівник- Стебельська М.О., презентація (слайди)- Попюрканич М.Я.

Хочеться вірити, що заклад переживе ще не одну славну дату, а ті добрі справи, які уже зроблено за ці роки, будуть справжнім "скарбом" для наступних поколінь педагогів.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень