A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Дата: 21.12.2022 15:22
Кількість переглядів: 77

Останні дві ночі у мене суперечливі почуття і думки в голові.

З одного боку, я не маю спокою: не можете навіть уявити, ви, мої друзі, колеги, родичі, бізнесмени, влада та всі ті люди, хто був пліч-о-пліч зі мною під час проведення благодійної акції, який я вам вдячний. Певно ніяких слів не вистачить, щоб це виразити. Це настільки потужне і глибоке почуття, про яке говорять хіба очі і душа.

З іншого боку, моє серце відчуває благодать. Я безмежно щасливий, що попри всі ті перепони і випробування, які щороку підкидає нам життя, ми знаходимо в собі час і можливості для добрих справ.

Як ви знаєте, благодійна акція "Розтопи своє серце - допоможемо дітям разом" в підтримку онкохворих діток Іршавщини, завершилась. З вашою допомогою, ми провели її вже 12 раз. І щороку суми зростають.

Я зізнаюсь вам відверто: організовуючи акцію цього року, я хоча і хотів зібрати суттєві кошти для дітей, мав величезні сумніви щодо того, що нам вдасться. Адже, як би там не було, а ця кривава війна залишила свій слід на кожному з нас. Вона, на жаль, завітала, у той чи інший спосіб, у кожну оселю. У такий важкий час людина думає в першу чергу про себе і свій до добробут. Так вже ми влаштовані. Проте я щасливий від того, що помилявся. Адже цього року ми зібрали рекордну суму - понад 850 тисяч гривень. Тож кожна сім'я, у якій проживає дитина з онкологією, отримає більш ніж 65 тисяч гривень.

Я вдячний колективу МЦПО та владі за допомогу у проведенні підсумкового концерту. Безмежно дякую всім освітнім закладам, що долучились до збору коштів. Дякую вірянам всіх конфесій за ваш вклад у нашу спільну справу. Спасибі бізнесменам, які також не залишились осторонь та долучились до пожертв. Не можу не згадати і ведучу Євгенію Мельник та артистів, Народний гурт «Остра Тирнина» керівника Андріану Матіко, фотографа Віталія Семака, які разом допомогли підсумувати акцію.

Окрема подяка лічильній комісії за оперативність і злагодженість у роботі. Вдячний заступнику голови Закарпатської обласної військової адміністрації,

депутат обласної ради Петро Добромільський,

голові Іршавської ТГ Віктору Симканинцю та за сприяння у проведенні заходу та високі нагороди.

Сердечне спасибі моїм друзям за декор сцени, «Brendecor» а також за професійний звук та світло Олександр Улинець. З вами все як завжди на висоті.

Цього року на святі був особливий гість - Святий Миколай. Дякую, що попри таку завантаженість знайшли час завітати і на наш концерт.

Окрема подяка вже постійним спонсорам заходу нашим улюбленим кондитерам: Юрію Блажину та Віктору Старості - ви знаєте як зробити солодшим будь-який день.

Не можу не згадати і громадську організацію «Українську народну спілку" на чолі з Богданом Кундою. Вони в свою чергу відмітили грамотами та медалями тих людей, які взяли особливу участь у організації акції.

Цей список я міг би продовжувати безкінечно. Адже над нашою спільною благодійною акцією працювала велика кількість людей.

Просто хочу, щоб ви всі знали: моє серце сповнене безмежної вдячності та тепла до вас. Ми щороку перевершуємо самі себе. І дай нам всім Господи сили та терпіння, здоров'я та наснаги здолати нашого спільного ворога, а нашим дітям, заради яких ми збирались, подолати онкологічне захворювання. Щоб згодом ми зустрілись такою ж величезною компанією відсвяткувати їхню і нашу перемогу.

Слава Україні!

З повагою директор МЦПО Буряс Юрій.

Возможно, это изображение 1 человек, стоит, цветок и в помещении

Нет описания фото.

Возможно, это изображение 3 человека, люди стоят, цветок и в помещении

Возможно, это изображение 1 человек, стоит, цветок и в помещении

Возможно, это изображение 7 человек, люди стоят и в помещении

Возможно, это изображение 1 человек, стоит и цветок

Возможно, это изображение 1 человек, стоит и роза

Возможно, это изображение 7 человек, люди стоят и в помещении

Возможно, это изображение 7 человек, люди стоят и в помещении

Возможно, это изображение 2 человека, люди стоят и в помещении

Возможно, это изображение 3 человека, люди стоят и в помещении

Возможно, это изображение 2 человека, люди стоят, цветок и в помещении


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень