A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

В Іршаві пройшов турнір з важкої атлетики

Дата: 14.12.2022 12:43
Кількість переглядів: 22

10 грудня, в спеціалізованому залі важкої атлетики Іршавського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 пройшов традиційний турнір присвячений до Дня святого Миколая. Міроприємство відбулось за підтримки депутата обласної ради Петра Станко та сприяння відділу освіти, охорони здоров’я, культури, молоді і спорту міської ради.

У змаганнях брали участь спортсмени Іршавської міської ДЮСШ (тренер Шкарупа Д.І.), Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею (тренер Волошиновський І.Д.).

Від Іршавської спортшколи виступали: Вікторія Довбар – к.м.с., дворазова призерка чемпіонату України, Володимир Барзун – кандидат в майстри спорту, його брати Артем та Юрій, Іван Павлище, Василь Довбар.

Від Ільницького спортивно-гуманітарного ліцею змагалися Олександр Марковці – І місце, Максим Ляшко – І місце, Станіслав Попович – ІІ місце, Павло Літвінчук – ІІ місце, Роман Роман – ІІ місце.

У Іршавській команді призові місця посіли: Василь Грига – І м., Валентин Худанич – І м., Дмитро Гуга – І м., Богдан Шуберт – І м., та правнук відомого Закарпатського атлета, 12-разового чемпіона області В. Білака – Михайло. Він виступав на подібних змаганнях вперше і одразу ж показав хороші результати: ривок – 57 кг, поштовх – 70 кг.

Нагороди спортсменам вручали Петро Станко, методист відділу освіти міської ради з питань фізичної культури та спорту Борис Ломага, директор Іршавської ДЮСШ Віта Пензеник.

Головним суддею був ветеран спорту, к.м.с., майор міліції Олександр Мигалега. Всі учасники змагань нагороджені грамотами та цінними подарунками.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень