A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський ліцей 1

Дата: 01.12.2022 09:27
Кількість переглядів: 21

Нам подобається, коли нас люблять, поводяться з нами чемно, звертаються до нас на ім’я, особливо лагідно. А які відчуття у вас виникають, коли вас або когось із вашого оточення принижують чи називають на прізвисько? Останнім часом в освітній практиці поширене таке явища, як дитячий булінг. Це соціальна проблема всього світу протягом останніх ста років, однак вона ще й досі не достатньо вивчена.

Від кожної людини, навіть маленької, залежить, чого у світі стане більше - добра чи зла, як вона ставитиметься до інших: добре чи погано.

Сьогодні учні 5-А та 5-Б класів нашого ліцею (класні керівники Коровська А.А. та Петрище В.Ю) провели виховне заняття з елементами тренінгу « СТОП БУЛІНГ».

П’ятикласники ознайомилися з поняттям булінгу, його видами та проявами, удосконалили навички конструктивного вирішення конфліктних ситуацій, толерантного спілкування. А також сформували знання з правил безпечної поведінки в мережі Інтернет.

Кожен клас – це частинка великої сім’ї – нашого ліцею. Ми переконані, що кожен із учнів прагне, щоб наш заклад був територією Добра. Тому пам’ятаймо: стався до людей так, як хочеш, щоб ставилися до тебе.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень