A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

Іршавський міський Центр позашкільної освіти

Дата: 01.02.2022 18:28
Кількість переглядів: 72

Інтрига заключного туру

Фінальна частина чемпіонату Закарпатської області з шашок-64 проведена в Іршавському міському Центрі позашкільної освіти. На змаганні застосована сучасна система: вибір початкової схеми розташування шашок (так звані літаючі шашки), з кожним суперником грається дві партії.

Початок змагань був передбаченим. Лідером з перших турів став досвідчений Микола Коперльос з Великого Бичкова, на старті в нього 100 відсотковий результат. На очко відставала наша юна спортсменка, вихованка клубу “Вікторія” Іршавського міського Центру позашкільної освіти Катерина Мойсей. Гра між нею й лідером закінчилась внічию. Відрив в 1 очко залишився. В заключному турі Катерина Мойсей зустрічалась з представником Тячева Миколою Кошілко. Гра між ними закінчилась внічию. А лідер Микола Коперльос грав з представником Виноградова Василем Тіводором. Ця зустріч і стала головною інтригою змагань. Василь Тіводор виграв і зупинив переможну ходу лідера. Третє місце посів Микола Кошілко. Змагання закінчилися, а на звання чемпіона області претендентів двоє. Порівну залікових очок в Миколи Коперльоса і Катерини Мойсей. Згідно Положення змагань між претендентами проведено додатковий матч. Впевнено перемогла Катерина Мойсей і відповідно виборола звання чемпіона області з шашок-64 серед чоловіків. Щирі вітання 14-річній Катерині Мойсей з таким історичним досягненням.

31.01. 2022 р. А. Вайда

Возможно, это изображение (3 человека, люди стоят и в помещении)Возможно, это изображение (2 человека, люди сидят, шахматы и в помещении)Возможно, это изображение (2 человека и люди стоят)Возможно, это изображение (2 человека, люди сидят, шахматы и в помещении)Возможно, это изображение (1 человек, сидит, шахматы и в помещении)Возможно, это изображение (2 человека, люди сидят, шахматы, в помещении и на открытом воздухе)Возможно, это изображение (2 человека, люди сидят, шахматы и в помещении)Возможно, это изображение (человек, ребенок и стоит)

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень