A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту Іршавської міської ради

«Ой, хто, хто Миколая любить!!!»

Дата: 23.12.2020 15:24
Кількість переглядів: 183

«Ой, хто, хто Миколая любить!!!»

Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День святого Миколая. Напередодні цього дня діти згадують усі свої добрі та погані вчинки, а також пишуть листи Святому Миколаю. Дорослі ж просто сподіваються отримати якийсь подаруночок, адже хоч маленький презент приємно отримати кожному. Це довгожданий день року, особливо для дітей, адже невідомо, що на тебе чекає – подарунок, а чи може різочка?! Щорічно в Іршавському МЦПО напередодні Миколая проходить свято дитинства й щедрості, на яке з нетерпіння чекають всі наші вихованці. Гуртківці довго й старанно готувались до свята, аби показати, як вони люблять його, які вони слухняні й талановиті. Концертна програма проходила в два етапи, з дотриманням всіх епідеміологічних та карантинних заходів, у яких на даний час перебуває наша країна. Свято підготували та провели вихованці гуртків «Вокально театральний (керівник Панющик Т.В.

Тетяна Панющик

) та «Юні зірочки» (керівник Поляк В.В.

Viktoriya Polyak

) за участю вихованців хореографічної студії «Dance of angels», які радували гостей свята запальними танцями. Ведучими свята були Анастасія Андрішко та Валерія Звонар, піднімали настрій присутніх новорічними загадками та сценками вихованці гуртка «Вокально-театральний», а новорічними піснями Єва Карабиньош, Кароліна Луканинець, Софійка Ілляш, Сашка Калинич, Грабар Софія та інші «Юні зірочки». З вітальним словом виступив директор МЦПО

Юрій Буряс

, який подякував батькам за талановитих діток та побажав усім отримати бажані подарунки від святого Миколая. Діти читали вірші, відгадували загадки і з нетерпінням чекали на святого Миколая, який наприкінці свята завітав до них і всі разом заспівали пісню «Ой, хто, хто Миколая любить» та отримали від нього солодкі подарунки. Щиро дякуємо всім причетним до свята – організаторам, ведучим, колегам, керівникам гуртків, батькам та всім, які в цей нелегкий час ще дарують дітям радість, тепло, доброту і святковий новорічний настрій!!!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень